IT WORKS PRODUCTEN Regulier gebruiker van de IT works producten? Profiteren van hoge kortingen tot wel 50%? Wordt Loyal Costomer of Distributeur! Om Loyal Costomer of Distributeur te worden kun je altijd bellen of mailen.

Bodywrap

De Body Wrap reinigt het lichaam van gifstoffen die zich hebben opgehoopt in de vetcellen en zorgt voor een strakkere, stevigere en jeugdigere huid! Cellulitis en striae worden verminderd.

Defining Gel

De Defining Gel hydrateert de huid en minimaliseert cellulitis en spataders bij regelmatig gebruik. Combineer de Defining Gel met de Body Wraps om nog beter resultaat te boeken.

Facial Wrap

De Facial Wrap verstevigd, verfrist en hydrateert de huid. De wrap verminderd lijntjes en rimpels in het gezicht en minimaliseert de vorming van wallen. Het voedt de huid met natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een gezond uitziende glans.

Lifting Lip & Eye creme

De Lip en Oog Crème gebruikt botanische ingrediënten om de gebieden rond je ogen en mond te liften en verjongen! Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd.

Stretch Mark Creme

Deze Body Crème minimaliseert niet alleen de aanwezigheid van striae en andere littekens, het biedt ook een luxueuze vochtige crème die kan multi-tasken.

Prevent Age

Prevent Age is een dagcrème tegen rimpels en andere tekenen van veroudering.

Repair Age

Repair Age is een nachtcrème met een unieke mix van natuurlijke extracten die de huid een jongere uitstraling geven.

Toner

De Hydrating Toner & Refreshener is een verzachtende, alcoholvrije formule die de huid hydrateert, verzacht en verfrist zonder deze te ontdoen van zijn essentiële vocht.

Cleanser

Wast zachtjes alle elementen weg die je huid dof maken, inclusief olie, vuil en make-up, zonder je huid te ontdoen van zijn natuurlijke vochtbalans.

DIRECT CONTACT

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Schoonheidsstudioshine.nl 2014   |  Ontwerp & realisatie: Sylvia Lourens

Kadotip

CONTACTGEGEVENS

 

Schoonheidsstudio Shine!

Esbörgstraat 80

9679 BW Scheemda

 

M  06 46 61 77 57

info@schoonheidsstudioshine.nl

 

OPENINGSTIJDEN

 

'SPECIAAL VOOR JOU,

OP EEN TIJD DIE JOU HET
BESTE PAST'